1
Przejdź do strony:
» Najlepsze probiotyki
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Choroby
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

19:49 22-02-2012
"Probiotyki zawierają w swoim składzie żywe szczepy bakterii, które są na tyle skuteczne, że świetnie oddziałują na organizm gospodarza, a co za tym idzie wspomagają go w walce z różnymi infekcjami." .

W związku z tym mam pytanie, który probiotyk najlepiej stosować? Liczy też się wygoda i cena
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~sisi26
79.189.*.*

20:55 22-02-2012
To zależy co wolisz.Są jogurty w różnych formach (pitne i zwykłe, owocowe albo o naturalnym smaku), otręby , napoje probiotyczne. Wybór jest spory i ceny różne.
odpowiedz

linki
reklamowe

~Martyna33
80.51.*.*

16:01 23-02-2012
Dokładnie sama musisz wybrac co lubisz:) Ja w probiotyki zaopatruje się tutaj http://mikroorganizmy.com/ . Ostatnio najczęściej wybieram napój JOY DAY. Cena niska i zauważalny efekt po regularnym przyjmowaniu. U mnie w domu wszyscy go piją, ja, mąż i syn :) Ma fajny smaczek - taki kwaskowo-owocowy :)
odpowiedz
~Mia24.85
83.21.*.*

14:26 16-04-2012
Witam.
Już od wielu lat stosuje probiotyki i jestem przekonana o ich pozytywnym wpływie na nasze zdrowie. Wypróbowałam wiele probiotyków od tych najtańszych Multilac, Trilac, Biotyk do tych droższych Probacti4 Enteric itp. Jeśli mogę coś doradzić to sugeruję nie kupować tych najtańszych, ponieważ dają słaby rezultat, lepiej troszkę więcej zainwestować i zobaczyć pozytywne skutki ich przyjmowania. Sama od dłuższego czasu stosuję ProBacti4 Enteric i jestem bardzo zadowolona ze skutków.

Pozdrawiam
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
Dołącz do naszego grona