1
Przejdź do strony:
» Torbiel
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Kobieta
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

14:47 07-02-2012
Witam! Ja mam takie pytanie. Wczoraj bylam w szpitalu z powodu bardzo ostrego bolu brzucha. Jeden lekarz powiedzial ,ze to zapalenie rog moczowych drugi ze jeszcze cos innego i w koncu trzeci po zrobieniu mi usg stwierdzil ze mam Torbiel. Na DRUGI DZIEN CZYLI DZISIAJ POSZLAM DO GINEKOLOGA I Pani doktor potwierdzila ze to torbiel ale nic mi nie powiedziala co mam dalej robic nawet zadnych tabletek mi nie przepisala. Mowila jeszcze ze to nie duzy problem ale boli co jak znowu mnie zlapie bol mam faszerowac sie tabletkami przeciwbolowymi i to wszystko/ Czy to ma peknac ? Czy moge uprawiac sex? Prosze powiedzcie cos wiecej bo sie boje a z Tym lekarzem sie nie dogadalam chyba mial wazniejsze sprawy niz moj problem ... Czekam na odpowiedz . Z gory dziekuje Ola
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~Guy
192.168.*.*

08:48 14-02-2012
olenia271 napisal(a): Witam! Ja mam takie pytanie. Wczoraj bylam w szpitalu z powodu bardzo ostrego bolu brzucha. Jeden lekarz powiedzial ,ze to zapalenie rog moczowych drugi ze jeszcze cos innego i w koncu trzeci po zrobieniu mi usg stwierdzil ze mam Torbiel. Na DRUGI DZIEN CZYLI DZISIAJ POSZLAM DO GINEKOLOGA I Pani doktor potwierdzila ze to torbiel ale nic mi nie powiedziala co mam dalej robic nawet zadnych tabletek mi nie przepisala. Mowila jeszcze ze to nie duzy problem ale boli co jak znowu mnie zlapie bol mam faszerowac sie tabletkami przeciwbolowymi i to wszystko/ Czy to ma peknac ? Czy moge uprawiac sex? Prosze powiedzcie cos wiecej bo sie boje a z Tym lekarzem sie nie dogadalam chyba mial wazniejsze sprawy niz moj problem ... Czekam na odpowiedz . Z gory dziekuje Ola

Witaj,

tu jest wszystko o torbieli jajnika co powinnaś wiedzieć:
http://ginekologia.wieszjak.pl/torbiel-jajnika/289934,Torbiel-jajnika--co-powinnas-o-niej-wiedziec.html />
pozdrawiam,
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
Dołącz do naszego grona