1
Przejdź do strony:
» Kampania społeczna „Piękna, bo zdrowa”
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Choroby
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~nuta
84.10.*.*

18:50 06-02-2012
z całym szacunkiem, wybieg dla celebrytek, gdzie w tym wszystkim miejsce na zwykłą kobietę? gwiazdki, próżne robią sobie dobry PR.... szkoda gadać
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~mag
192.168.*.*

07:39 07-02-2012
Uważam, że zbyt ostro oceniasz całą sytuację nuta. Chodzi głównie o to, żeby nagłośnić problem i mówić o nim jak najwięcej. Bardzo często zdanie i obecność kogoś znanego ma dużo większy wpływ na kobietę niż pogadanka lekarza. W wielu kampaniach, czy to reklamowych, czy to społecznych występują celebryci i jest to według mnie jak najbardziej w porządku. Chodzi o cel.
odpowiedz

linki
reklamowe

08:13 07-02-2012
~nuta napisal(a): z całym szacunkiem, wybieg dla celebrytek, gdzie w tym wszystkim miejsce na zwykłą kobietę? gwiazdki, próżne robią sobie dobry PR.... szkoda gadać

Rozumiem, że tak to odbierasz - ja też tak myślałam. Ale Meg ma rację - tu chodzi o cel. Prawda jest taka, że na gali wśród celebrytek pojawiły się też "zwykłe" kobiety, które wygrały z rakiem szyjki macicy i teraz zaangażowały się w kampanię na ten temat. Żyjemy w czasach, w których bez gwiazd ciężko kogokolwiek zainteresować akcją - dlatego organizatorzy poprosili o pomoc celebrytki....
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
Dołącz do naszego grona