Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~nuta 84.10.*.* |
z całym szacunkiem, wybieg dla celebrytek, gdzie w tym wszystkim miejsce na zwykłą kobietę? gwiazdki, próżne robią sobie dobry PR.... szkoda gadać | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~mag 192.168.*.* |
Uważam, że zbyt ostro oceniasz całą sytuację nuta. Chodzi głównie o to, żeby nagłośnić problem i mówić o nim jak najwięcej. Bardzo często zdanie i obecność kogoś znanego ma dużo większy wpływ na kobietę niż pogadanka lekarza. W wielu kampaniach, czy to reklamowych, czy to społecznych występują celebryci i jest to według mnie jak najbardziej w porządku. Chodzi o cel. | ||
linki reklamowe | |
Rozumiem, że tak to odbierasz - ja też tak myślałam. Ale Meg ma rację - tu chodzi o cel. Prawda jest taka, że na gali wśród celebrytek pojawiły się też "zwykłe" kobiety, które wygrały z rakiem szyjki macicy i teraz zaangażowały się w kampanię na ten temat. Żyjemy w czasach, w których bez gwiazd ciężko kogokolwiek zainteresować akcją - dlatego organizatorzy poprosili o pomoc celebrytki.... | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |