Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~Wiktoria29 80.55.*.* |
Jestem dość młodą mamą, moje dziecko ma już prawie 5 lat. Niestety urodziło się z pewną chorobą... Agatka ma problemy z układem oddechowym. Na początku wszystko było w porządku, można powiedzieć wzór zdrowia, ale z czasem zaczęło się dziać coraz gorzej. Na dzień dzisiejszy moja kruszyna wymaga szczególnej opieki i rehabilitacji. Staramy się korzystać z poradni rehabilitacyjnej na własną rękę i w miarę możliwości z leczenia klimatycznego. No właśnie, zaczęłam się interesować i szukać fachowych zabiegów połączonych z wypoczynkiem i jakimiś zajęciami. Interesuje mnie turnus dla niepełnosprawnych, ponieważ moja córka otrzymała orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu lekkim. Czy ktoś z Was może orientuje się w tym temacie? Może korzystał? Na dzień dzisiejszy jedynie udało mi się coś grzebnąć w internecie, ale była bym wdzięczna za wszelką pomoc i poradę... Czy ktoś kojarzy i ma opinię na temat tego obiektu http://www.patrona.pl/osrodek-rehabilitacyjny-Dabki-38-0 ? Czy to jest dobry ośrodek dla dzieci? Nie chciałabym by zabiegi były nieskuteczne, a sam ośrodek nie był przystępny dla maluchów. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |