Zadaj pytanie na forum
![]() | Fundacja Kobieta bez bóluFundacja Kobieta bez bólu pomaga i wspiera osoby cierpiące na problemy bólowe, ze szczególnym uwzględnieniem problemów seksualnych |
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~Driana 80.48.*.* |
Witam, Mam 18 lat, miesiączkuję od około 4 lat. Od kiedy pamiętam zawsze miałam pewne problemy z miesiączką. Mój cykl zawsze był bardzo długi (30-40dni), ale raz (jakieś 2 lata temu) zdarzyły mi się 3 miesiączki pod rząd w odstępach 2 tygodni. Od około 6-8 miesięcy mój cykl trwa więcej niż 40 dni. Jakie mogą być przyczyny i co mam z tym zrobić? Driana | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~mag 192.168.*.* |
Driana, proponuję wybrać się do ginekologa. Lekarz będzie mógł zlecić odpowiednie badania. Może są to jakieś kwestie hormonalne, ale to może stwierdzić tylko specjalista. | ||
linki reklamowe | |
~cheryl 83.20.*.* |
Ja obserwuję swoje cykle od prawie roku przy pomocy cyclotestu. I muszę powiedzieć, ze cieszę się z tego powodu, bo dzięki temu mogę wychwycić wszelkie anomalie | ||
~Marta 94.42.*.* |
Witam. Ja również mam problem z miesiączkowaniem. Mam 19 lat a miesiączkuje od 12 roku życia. od samego początku mialam problemy z okresem, a teraz po przebytej mononukleozie cykl wydłuża się. Najpierw było to 40 dni, potem 48, teraz jest 50 dni a okresu nie ma.. | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |