Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~Joanna 83.5.*.* |
Witam. Rok temu miałam rekonstrukcję ACL, wszystko się powiodło i wróciłam do swojego życia sprzed wypadku. Niedawno poślizgnęłam się i upadłam, czego rezultatem była opuchlizna kolana i niemożność pełnego wyprostu i zgięcia, co ustąpiło po kilku dniach. Dwa tygodnie temu miałam robiony rezonans i wykazał on uszkodzenia beleczek kostnych. Pojawia się pytanie: czy to jest efekt tego upadku czy też niewygojony uraz sprzed roku? Mam jeszcze jedno pytanie, na które nie mogę znaleźć odpowiedzi w internecie. Otóż, tydzień temu miałam testy sprawnościowe i wykazały, że operowana noga jest o 25% słabsza od zdrowej. Wczoraj na imprezie niefortunnie zeskoczyłam z krzesła i poczułam lekki ból w kolanie, jednak nie było obrzęku, pojawił się dopiero wiele godzin później, mam pełny wyprost i prawie pełne zgięcie. Bardzo, bardzo, bardzo się martwię, że ponownie zerwałam ACL. Czy moje obawy są słuszne? Jak można to sprawdzić? Proszę o pomoc, bo chyba zwariuję z niepewności : | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~ryba 89.74.*.* |
raczej nie, przy samym naderwaniu wystepuje duzy obrzek, zalezy jeszcze czy przy wyproscie i zginaniu cie boli,jak nie do acl jest caly | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |