Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~bogusia9988 31.128.*.* |
ja nie wiem czy mam depresje nerwice czy co od 2 tygoodni nie sypiam,,niewiem co sie dzieje.. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Przeżyłam to... 46.112.*.* |
Cześć. Przeżyłam depresje i jeśli chcesz żebym Ci pomogła, to napisz jak przebiega Twój dzień. Nikt Cię tak nie zrozumie jak osoba, która miała podobne problemy... Pozdrawiam;* | ||
linki reklamowe | |
~asia27 89.230.*.* |
ja już walczę rok..dokladnie zaczęło się od lęku,napieciu w nadbrzuszu...czasami trwalo ,t dwa tyg i puszczało.Nie wiem sama czy ,to depresja czy zaburzenia lekowe.Badal mnie lek rodzinny i stwierdził depresje z lekiem,a neurolog zab lękowe,to samo psychiatra..nie biore lekow i daje radę sa dni gorsze i lepsze;) najgorsze ,te wmawianie chorob itd juz mialam wszystkie mozliwe..odczuwam rózne dolegliwosci somatyczne,które znikaja i po pewnym czasie sie pojawiaja..juz sie ztymi objawami oswoiłam tylko trzese sie jak dochodza nowe pozdrawiam;) | ||
~stulej 212.244.*.* |
u mnie występuje kilka z tych objawów: • wyraźna utrata zainteresowań lub zadowolenia w zakresie aktywności zwykle sprawiających przyjemność, • brak reakcji emocjonalnych wobec wydarzeń i aktywności, które zwykle wyzwalają takie reakcje, • nastrój silniej obniżony rano, • obniżenie nastroju, • utrata zainteresowań lub zadowolenia, • zmniejszona energia lub zwiększona podatność na męczenie się. • spadek zaufania lub szacunku do siebie, to chyba tyle. czyli że mam depresję tak? :D :D :D piszą tu o 2 tygodniach, ja mam tak od roku :-) :):)))) | ||
~gocha 83.10.*.* |
u mnie zaczela sie hcoroba 2 lata temu zdiagnozowana przez specjaliste .BRALAM LEKI SAMA PO POL ROKU ODSTAWILAM I To BYL BLAD Zaczynam od nowa miec dola .Bezsennosc brak koncentracji myslenie jestem nikomu nie potrzebnanajlepiej byloby wyjechac najdalej jak to mozliwe DO LEKAZA NIE CHCE ISC BO POCO DLA KOGO MAM SIE LECZYC w mezu nie mam wsparcia nigdy nie mialam ale to inna bajka Jeszcze daje rade. | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |