1
Przejdź do strony:
» Jak zwalczyć nawracające torbiele jajników?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Kobieta
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~Kasia
89.73.*.*

23:03 27-01-2012
Witam Panie Doktorze. Mam 32 lata i w wieku 20 lat zaszłam w ciążę, którą poroniłam. Później miałam stany zapalne jajników i cysty, które dwa razy miałam usuwane laparaskopowo. Leczona byłam antykoncepcją, która mi pomogła . W wieku 25 lat ponownie zaszłam w ciążę, którą również poroniłam. Znów stosowałam antykoncepcje lecz w wieku 28 lat odstawiłam tabletki zaczęłam się starać o dziecko lecz stał się problem, ponieważ przeszłam 3 laparotomie. Obecnie moje leczenie powstających dalej torbieli krwotocznych trwa na zasadzie dupfaston jak i tabl. hormonalne, które gdy odstawie zaraz pojawia się torbiel krwotoczna. W Krakowie robiłam badania hormonalne, których wynik jest dobry a mimo to walczę z torbielami pragnę mieć dziecko a moja psychika jest u kresu wytrzymałości.Proszę mi powiedzieć co ja mogę jeszcze zrobić bo moje życie przez tą bezradność właśnie się kończy.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~karol
80.51.*.*

21:19 20-03-2012
ni wiem
odpowiedz

linki
reklamowe

~Justi
46.204.*.*

17:28 15-04-2012
Witam.
Ja też walczę z torbielami jajników, a tak w ogóle to teraz z jednym z jajnikiem.Moje torbiele miały 13 i 12 cm. To było dwa lata temu.Teraz temat wraca:(
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona