Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~Spes 46.204.*.* |
Czemu pragne mieć męża/chłopaka, który by mnie bił, krzyczał na mnie itp? Chciałabym tak żebym musiała go słuchać, robić co mi karze bo jak nie to by zaczął się na mnie drzeć i mnie bić itp. Czemu tak mam? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~izzz 89.228.*.* |
bo miałaś tak w domu- taki model jest dla Ciebie najbezpieczniejszy,bo poznany-boimy sie tego co nieznane | ||
linki reklamowe | |
przepraszam, że zadam ci osobiste pytanie, ale czy taki jest/był model twojej rodziny - władczy ojciec i posłuszna, uległa matka? czasem wydaje się nam, że to co znamy i "oswoiliśmy" jest dla nas najlepsze... osobiście znam tylko jedną parę, która bicie, wyzwiska traktuje jako grę wstępną, jednak nie wydaje mi się, aby moja znajoma była z tego powodu szczęśliwa. zastanów się, czy sytuacja, w której jesteś STALE emocjonalnie i fizycznie uzależniona od mężczyzny będzie dla ciebie komfortowa? czy siniaki, wyzwiska i zmuszanie do rzeczy, na które w danej chwili nie masz ochoty, są dla ciebie drogą do szczęścia? a co z waszymi dziećmi - czy przemoc wobec nich będzie dla ciebie akceptowalna? jeśli kręci cię w łóżku przejmowanie inicjatywy przez mężczyznę, to może pomyśl o jakiś erotycznych gadżetach - przywiązanie do ramy łóżka, czy zabawa "rób to co ci karzę", ale nie wiąż się z jakimś patologicznym typem, który będzie na tobie wyładowywał swoje frustracje. jeśli potrzebujesz wsparcie, idź do specjalisty - psychologa. on pomoże ci rozpoznać twoje prawdziwe potrzeby. Życzę ci powodzenia! | ||
~... 46.204.*.* |
Nie, nie miałam tak w domu. Moi rodzice zawsze się bardzo szanowali i szanują, nigdy nie podnieśli na siebie głosu ani ręki. | ||
no to może właśnie nie było z nimi kontaktu? tak bardzo nie zwracali uwagi, że aż domagasz się jej teraz od świata w taki "nietypowy sposób"? może przeżyłaś coś traumatycznego, czego nie dopuszczasz do świadomości, i chcesz to jakoś odreagować w ten sposób? może czujesz się winna i liczysz na "zasłużoną karę"? co dzieje się w Twojej głowie? na to sama sobie odpowiesz... | ||
~gość 178.180.*.* |
Rodzice mi dużo czasu poświęcali. | ||
~gość 178.180.*.* |
Rodzice mi dużo czasu poświęcali. | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |