Zadaj pytanie na forum
mgr Ewa JagodzińskaDietetyk, Absolwentka Wydziału Nauki o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego |
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~Magda 82.145.*.* |
Mam czesty bol glowy | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Konsultowałaś go z lekarzem? | ||
linki reklamowe | |
~gość 192.168.*.* |
Jeśli masz częste bóle głowy, to najpierw należy wykluczyć wszelkie choroby neurologiczne. Często ból głowy pojawia się, gdy nasz tryb życia jest mocno stresujący lub przeżywamy napięcia emocjonalne - wtedy należy zadbać o swój komfort psychiczny i znaleźć czas na relaks, pić napar z melisy i unikać dodatkowych sytuacji nerwowych. Permanentne bóle głowy mogą wynikać też z silnie napiętych mięśni - pomagają wtedy masaże całego ciała ( przeważnie ok. 5-6 spotkań z masażystą). | ||
~~masaże,to bardzo ciekawe.Musze wypróbować!!! | |||
Jak tez mam dość często ból głowy. staram się wówczas zrelaksować, iść na spacer. nie oglądam tv, bo tylko zwiększa to ból. Biorę też od razu środek przeciwbólowy - mi ból sam nie przechodzi. Najlepiej z ibuprofenem, tj. Ibupar (jest tańszy od podobnych środków). | |||
na mnie nie działa lek z grupy ibuprofen tylko paracetamol,przy moich zmianach w głowie wszystko wypróbowałam,ale obecnie jest w normie więc unikam środków przeciwbólowych. --- Ostatnio edytowany: 20:54 20-02-2012 | |||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |