Przejdź do strony:
» Brak sił podczas zbliżeń
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Seks
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~Derek
178.36.*.*

13:05 16-01-2012
mam dość dziwny problem, zawsze narzekałem na słabą kondycję, pracuje na siedząco, nie prowadzę aktywnego trybu życia. Ale ostatnio nie mam siły na intensywny sex, zwyczajnie w trakcie tak opadam z sił, że muszę szybko kończyć:/ żona mnie gania żebym biegał itp. ale czy to pomoże?
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~Miki
62.21.*.*

14:17 16-01-2012
Sport jak najbardziej, do tego odpowiednie odżywianie czy dieta. Nie zalecałbym faszerować się żadnymi środkami na pobudzenie erekcji. Spróbuj metod naturalnych, jakiś afrodyzjaków.
odpowiedz

linki
reklamowe

~kocur
188.47.*.*

14:22 17-01-2012
Może jakieś witaminy na wzmocnienie sobie kup lub idz do lekarza,oznaka zmęczenia może miec przyczyny zdrowotne.Zrób badania.
odpowiedz
~Pat
89.228.*.*

16:51 18-01-2012
No i żona ma rację, powinieneś trochę zwiększyć swoją aktywność fizyczną, poprawić kondycję. Nie musi być bieganie, możesz zacząć chodzić na basen, na siłownię. Przy takim trybie życia może Ci też dojść problem z erekcją, a tego raczej nikt nie chce ;)
odpowiedz

14:32 19-01-2012
Ale, czy na pewno musimy o zaburzeniach erekcji, czy o zwyczajnym zmęczeniu "w trakcie", które niekoniecznie oznacza to pierwsze?
odpowiedz
~mag
192.168.*.*

08:17 23-01-2012
Zdecydowanie postaw na ruch - warto się wzmocnić, zacznij więc uprawiać jakiś sport. Poświęć na to chociaż 2-3 dni w tygodniu.
A poza tym może dobrze wziąć urlop, zabrać żonę i pojechać gdzieś po prostu odpocząć? Odpoczniesz zarówno psychicznie jak i fizycznie i wtedy łatwiej i szybciej zmobilizujesz się do wysiłku :)
odpowiedz
~Derek
178.36.*.*

19:38 30-01-2012
znalazłem sposób, kurs mistrza seksu mi pomógł, jest już zdecydowanie lepiej, kilka prostych ćwiczeń pomogło.
odpowiedz

linki
reklamowe

~gość
83.9.*.*

21:30 30-01-2012
Musisz iść do lekarza i sprawdzić poziom magnezu w organizmie,bo jego brak może go sprawić że będziesz czuć ciągle zmęczenie.
odpowiedz

15:38 08-03-2012
Jeśli masz też problem z erekcją, to może brakuje cynku w Twoim organizmie, jedz dużo orzechów, produktów pełnoziarnistych, owoce morza, to powinno pomóc.
A jeśli chodzi o ogólne zmeczenie, to zapewne masz słaba kondycję i wypadałoby trochę się poruszac ;)
odpowiedz
~kasienka
193.106.*.*

17:03 08-03-2012
przede wszystkim odzywiaj sie odpowiednio.,... nie myslales nigdy np o jakis kursie, np mistrzowie seksu albo cos w tym stylu ? to podobno tez pomaga wlasnie w takich kwestiach
odpowiedz
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona