Przejdź do strony:
» Brak miesiączki i jego przyczyny
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Kobieta
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~ola
79.191.*.*

19:25 03-01-2012
niemam miesiaczki od 8 miesiecy, lekarz nie zna przyczyny braku miesiaczki mialam wykonywany test wyszedl nagatywny, usg rówiez wykazal brak ciazy chcialabym sie dowiedziec jaka jest u mnie tego przyczyna .prosze doradzcie mi cos
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

09:38 04-01-2012
~ola napisal(a): niemam miesiaczki od 8 miesiecy, lekarz nie zna przyczyny braku miesiaczki mialam wykonywany test wyszedl nagatywny, usg rówiez wykazal brak ciazy chcialabym sie dowiedziec jaka jest u mnie tego przyczyna .prosze doradzcie mi cos

A u ilu lekarzy się diagnozowałaś? Tylko u 1?
odpowiedz

linki
reklamowe

~ola
83.5.*.*

19:33 04-01-2012
moze to zle ale tylko u jednego bo u nas w miescie naprawde nie ma dobrych lekarzy. mam dwoje dzieci i 27lat, ale niepokoji mnie ten brak miesiaczki, testy sa negatywne ale niewiem dlaczego lekarz mnie na zadne inne badania nie kieruje
odpowiedz
~gość
83.5.*.*

19:35 04-01-2012
dodano: 19:33 04-01-2012 przez: ~ola (83.5.*.*)
moze to zle ale tylko u jednego bo u nas w miescie naprawde nie ma dobrych lekarzy. mam dwoje dzieci i 27lat, ale niepokoji mnie ten brak miesiaczki, testy sa negatywne ale niewiem dlaczego lekarz mnie na zadne inne badania nie kieruje
odpowiedz

20:25 04-01-2012
~ola napisal(a): moze to zle ale tylko u jednego bo u nas w miescie naprawde nie ma dobrych lekarzy. mam dwoje dzieci i 27lat, ale niepokoji mnie ten brak miesiaczki, testy sa negatywne ale niewiem dlaczego lekarz mnie na zadne inne badania nie kieruje

Czy brałaś jakieś tabletki antykoncepcyjne? Zauważyłaś inne dziwne objawy? Miałaś dużo stresu ostatnio?
Wg mnie powinnaś zasięgnąć porady innego lekarza, ponieważ to nie jest normalne, że 27-letnia kobieta nie ma miesiączki... Tym bardziej 8 miesięcy.
odpowiedz
~smutna
83.11.*.*

17:20 05-01-2012
ja rowniez martwie sie brakiem miesiaczki.. niemam jej juz od 2 miesiecy..wczesniej okres mialam neregularny.. Niewiem co sie dzieje i jaka moze byc przyczyna...to nie dobija
odpowiedz
~gość
94.154.*.*

18:37 09-01-2012
witam mam ten sam problem , zawsze miałam wszystko prawidłowo a od jakiegoś1,5 roku przechodze tragedię raz mam okres raz go nie mam teraz znowu 2 miesiąc nie mam co to ma być? przekwitam czy co? mam 34 lata
odpowiedz

linki
reklamowe

21:24 09-01-2012
Dziewczyny, byłyście z tym problemem u ginekologa? Może potrzebne będą badania, trzeba dociec, co Wam jest!
odpowiedz
~gość
192.168.*.*

13:15 11-01-2012
Powodów może być wiele i nie muszą być wcale groźne, chociaż lekarz powinien zlecić Ci dodatkowe badania hormonalne.
Miesiączkę można utracić na skutek silnych przeżyć stresowych, emocjonalnych, zmęczenia, niewyspania- spanie przy zapalonym świetle także może wywołać zaburzenia miesiączkowania.
Aby być pewną przyczyn należy jednak wykonać wszelkie niezbędne badania hormonalne i wyeliminować problemy w drogach rodnych- torbiele na jajnikach itp.
odpowiedz
~gość
79.184.*.*

16:03 22-01-2012
witam. około 2 tygodnie temu powinnam dostać okres.ale nie dostałam go do tej pory.uważam że nie powinna to być ciąża gdyż stosuję antykoncepcję w postaci tabletek. pomóżcie mi
odpowiedz
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona