Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~ola 79.191.*.* |
niemam miesiaczki od 8 miesiecy, lekarz nie zna przyczyny braku miesiaczki mialam wykonywany test wyszedl nagatywny, usg rówiez wykazal brak ciazy chcialabym sie dowiedziec jaka jest u mnie tego przyczyna .prosze doradzcie mi cos | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
A u ilu lekarzy się diagnozowałaś? Tylko u 1? | ||
linki reklamowe | |
~ola 83.5.*.* |
moze to zle ale tylko u jednego bo u nas w miescie naprawde nie ma dobrych lekarzy. mam dwoje dzieci i 27lat, ale niepokoji mnie ten brak miesiaczki, testy sa negatywne ale niewiem dlaczego lekarz mnie na zadne inne badania nie kieruje | ||
~gość 83.5.*.* |
dodano: 19:33 04-01-2012 przez: ~ola (83.5.*.*) moze to zle ale tylko u jednego bo u nas w miescie naprawde nie ma dobrych lekarzy. mam dwoje dzieci i 27lat, ale niepokoji mnie ten brak miesiaczki, testy sa negatywne ale niewiem dlaczego lekarz mnie na zadne inne badania nie kieruje | ||
Czy brałaś jakieś tabletki antykoncepcyjne? Zauważyłaś inne dziwne objawy? Miałaś dużo stresu ostatnio? Wg mnie powinnaś zasięgnąć porady innego lekarza, ponieważ to nie jest normalne, że 27-letnia kobieta nie ma miesiączki... Tym bardziej 8 miesięcy. | ||
~smutna 83.11.*.* |
ja rowniez martwie sie brakiem miesiaczki.. niemam jej juz od 2 miesiecy..wczesniej okres mialam neregularny.. Niewiem co sie dzieje i jaka moze byc przyczyna...to nie dobija | ||
~gość 94.154.*.* |
witam mam ten sam problem , zawsze miałam wszystko prawidłowo a od jakiegoś1,5 roku przechodze tragedię raz mam okres raz go nie mam teraz znowu 2 miesiąc nie mam co to ma być? przekwitam czy co? mam 34 lata | ||
linki reklamowe | |
Dziewczyny, byłyście z tym problemem u ginekologa? Może potrzebne będą badania, trzeba dociec, co Wam jest! | ||
~gość 192.168.*.* |
Powodów może być wiele i nie muszą być wcale groźne, chociaż lekarz powinien zlecić Ci dodatkowe badania hormonalne. Miesiączkę można utracić na skutek silnych przeżyć stresowych, emocjonalnych, zmęczenia, niewyspania- spanie przy zapalonym świetle także może wywołać zaburzenia miesiączkowania. Aby być pewną przyczyn należy jednak wykonać wszelkie niezbędne badania hormonalne i wyeliminować problemy w drogach rodnych- torbiele na jajnikach itp. | ||
~gość 79.184.*.* |
witam. około 2 tygodnie temu powinnam dostać okres.ale nie dostałam go do tej pory.uważam że nie powinna to być ciąża gdyż stosuję antykoncepcję w postaci tabletek. pomóżcie mi | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |