Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

Macie jakiś sprawdzony sposób? Peelingi niewiele pomagają. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 192.168.*.* |
Mam tak samo. Kremy nawilżające też nie zdają egzaminu. Może po prostu musimy przeczekać zimę? :D | ||
linki reklamowe | |
To na pewno, jeszcze się na dobrze nie rozkręciła, a już nie mogę się doczekać wiosny ;) A co do suchej skóry: kremy, kremy, kremy. No i ochrona - ciepłe ubrania, pomadki nawilżające usta... | ||
~gość 178.180.*.* |
Na such skórę, przede wszystkim tak such, że aż swędzaca polecam Iwostin lipidai lub kosmetyku Emolium. Po prostu oliwka tak dobrze nie działa zima, jak balsamy apteczne. | ||
~mag 192.168.*.* |
Koniecznie trzeba pamiętać o nałożeniu kremu przed wyjściem z domu. I najlepiej kupować kremy, które są specjalnie przeznaczone na zimę. Nałożenie zwykłego kremu nie ochroni skóry na mrozie. | ||
~gość 192.168.*.* |
Mi do tej pory najbardziej pomogła zwykła, apteczna maść glicerynowa z witaminą A. Chociaż zawsze myślałam, że mam mieszana skórę i nie mogę uzywac podobnych specyfików, to jednak zdaje egzamin, nie pojawiają się wypryski, a skóra jest dobrze chroniona. Polecam :)!!! | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |