1
Przejdź do strony:
» Co to jest refleksologia
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Uroda
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~kasandra
77.65.*.*

11:34 25-01-2011
"Dobry terapeuta powinien mieć jedynie silną i wrażliwą parę rąk oraz intuicję. Powinien tez odczuwać współczucie dla chorego, umieć zrozumieć ludzką naturę. I naprawdę pragnąć pomóc pacjentowi – złagodzić odczuwany przez niego ból i cierpienie." - zgadzam się z tym . Od jakiegoś czasu poszukiwałam dobrego terapeuty, koleżanka poleciła mi pana Stanisława Tylmana z Chanta'l . Jak najbardziej posiada on bardzo wysoki poziom intuicji. Dokładnie wiedział, gdzie mnie uciskać, dzięki czemu już nie mam problemów z przewlekłymi bólami głowy.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~Kinga29
89.72.*.*

10:10 30-09-2011
Jeśli czujesz, że Twój organizm potrzebuje oczyszczenia, zapraszamy do Gabinetu Refleksologii i Terapii Naturalnych w Szczecinie. Skorzystaj ze świetnej oferty dla aktualnych i nowych klientek. 70 zł zamiast 110zł na zabieg refleksologii i oczyszczania organizmu oraz -30% na kolejne 3 zabiegi oczyszczające. Do wyboru: świecowanie uszu, body wrapping, body detoks i refleksologia.

Pobierz za darmo bon ze strony Bonodajni: http://bonodajnia.pl/polska/szczecin/12441-70zl-zamiast-110zl-na-refleksologie-i-detoks-organizmu-oraz-30-na-kolejne-trzy-wizyty-na-zabiegi-oczyszczajace-w-gabinecie-refleksologii-i-terapii-naturalnych

Zapraszamy!
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona