Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

~kasandra 77.65.*.* |
"Dobry terapeuta powinien mieć jedynie silną i wrażliwą parę rąk oraz intuicję. Powinien tez odczuwać współczucie dla chorego, umieć zrozumieć ludzką naturę. I naprawdę pragnąć pomóc pacjentowi – złagodzić odczuwany przez niego ból i cierpienie." - zgadzam się z tym . Od jakiegoś czasu poszukiwałam dobrego terapeuty, koleżanka poleciła mi pana Stanisława Tylmana z Chanta'l . Jak najbardziej posiada on bardzo wysoki poziom intuicji. Dokładnie wiedział, gdzie mnie uciskać, dzięki czemu już nie mam problemów z przewlekłymi bólami głowy. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Kinga29 89.72.*.* |
Jeśli czujesz, że Twój organizm potrzebuje oczyszczenia, zapraszamy do Gabinetu Refleksologii i Terapii Naturalnych w Szczecinie. Skorzystaj ze świetnej oferty dla aktualnych i nowych klientek. 70 zł zamiast 110zł na zabieg refleksologii i oczyszczania organizmu oraz -30% na kolejne 3 zabiegi oczyszczające. Do wyboru: świecowanie uszu, body wrapping, body detoks i refleksologia. Pobierz za darmo bon ze strony Bonodajni: http://bonodajnia.pl/polska/szczecin/12441-70zl-zamiast-110zl-na-refleksologie-i-detoks-organizmu-oraz-30-na-kolejne-trzy-wizyty-na-zabiegi-oczyszczajace-w-gabinecie-refleksologii-i-terapii-naturalnych Zapraszamy! | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |