Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Niestety ten wizerunek wyemancypowanej, niezależnej kobiety szkodzi samym zainteresowanym. Muszę powiedzieć, że znam kobiety, które boją się stabilizacji bardziej niż faceci.. i facetów, którzy marzą o rodzinie. Tak więc nie należy się przejmować stereotypami. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
ja mysle, ze single nie sa samodzielni, tylko samotni. i staraja sie sobie wmawiac ze to ich wybor ! | ||
linki reklamowe | |
@michoo, trzeba się jakoś pocieszać! Czy nie można być jednocześnie aktywną, niezależną i w związku? Przecież związek nie musi wcale oznaczać klatki! No i dlaczego kobieta, która ma męża, rodzinę musi być od razu szufladkowana jako "kura domowa", a nie nazywa się jej np. "panią domu"?! | ||
a ja Wam mówię nie ma jak żonka i dzieciaki. Dla kogo pracować jak nie dla nich? | ||
Ot co! | ||
~Rybka 192.168.*.* |
Zależy w jakim wieku? Ja przez wiele lat byłam singlem i zawsze powtarzałam, że jestem wolna a nie sama czy samotna. Chodziłam gdzie chciałam, robiłam co chciałam i nikogo nie musiałam pytać o zdanie. Mam dużo znajomych i zawsze miałam z kim się spotkać w wolnym czasie. Teraz jestem w szczęśliwym związku i okazuje się, że to wcale nie musi ograniczać. Mam trochę mniej czasu dla znajomych ale staram się ich nie zaniedbywać. Jednak facet to facet:) | ||
~lola 192.168.*.* |
Jestem sama (nie samotna!), a faceta brakuje mi tylko do wyrzucenia śmieci i wkręcenia żarówki. Może niektórzy ludzie po prostu nie muszą żyć w związku? | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |