1
Przejdź do strony:
» O singlach i dla singli
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Kobieta
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

11:04 29-01-2010
Niestety ten wizerunek wyemancypowanej, niezależnej kobiety szkodzi samym zainteresowanym. Muszę powiedzieć, że znam kobiety, które boją się stabilizacji bardziej niż faceci.. i facetów, którzy marzą o rodzinie. Tak więc nie należy się przejmować stereotypami.
  zgłoś naruszenie regulaminu

10:23 03-09-2010
ja mysle, ze single nie sa samodzielni, tylko samotni. i staraja sie sobie wmawiac ze to ich wybor
!

linki
reklamowe

21:13 03-09-2010
@michoo, trzeba się jakoś pocieszać!

Czy nie można być jednocześnie aktywną, niezależną i w związku? Przecież związek nie musi wcale oznaczać klatki!

No i dlaczego kobieta, która ma męża, rodzinę musi być od razu szufladkowana jako "kura domowa", a nie nazywa się jej np. "panią domu"?!

11:47 07-09-2010
a ja Wam mówię nie ma jak żonka i dzieciaki. Dla kogo pracować jak nie dla nich?

00:20 08-09-2010
czarek1 napisal(a): a ja Wam mówię nie ma jak żonka i dzieciaki. Dla kogo pracować jak nie dla nich?
Ot co!
~Rybka
192.168.*.*

08:37 25-10-2010
Zależy w jakim wieku? Ja przez wiele lat byłam singlem i zawsze powtarzałam, że jestem wolna a nie sama czy samotna. Chodziłam gdzie chciałam, robiłam co chciałam i nikogo nie musiałam pytać o zdanie. Mam dużo znajomych i zawsze miałam z kim się spotkać w wolnym czasie. Teraz jestem w szczęśliwym związku i okazuje się, że to wcale nie musi ograniczać. Mam trochę mniej czasu dla znajomych ale staram się ich nie zaniedbywać. Jednak facet to facet:)
~lola
192.168.*.*

08:41 25-10-2010
Jestem sama (nie samotna!), a faceta brakuje mi tylko do wyrzucenia śmieci i wkręcenia żarówki. Może niektórzy ludzie po prostu nie muszą żyć w związku?

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
Dołącz do naszego grona