szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick
* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
16:49 21-04-2012 ~JULKA
JA OSTATNI RAZ SEKS UPRAWIAŁAM 4 LATA TEMU...
POWIEM WAM SZCZERZE WCALE MNIE DO TEGO NIE CIĄGNIE.
CHOĆ CZASEM JAK KAŻDY POTRZEBUJĄCY CZŁOWIEK CHCIAŁABYM ZROBIĆ TO TAK PO PROSTU
2.
09:12 02-02-2012 atomboy
beti... to jest niepokojące co piszesz :/ on ma chyba problem z alkoholem jeśli musi tak postępować
pozdrawiam
3.
12:29 22-11-2011 Paulinkaa
Wydaje mi się, że brak ochoty na seks zarówno u mężczyzny jak i u kobiety może być spowodowany różnymi czynnikami. Na pewno można do nich zaliczyć hormony, stres, zmęczenie, chorobę i wiele wiele innych jednak za każdym razem może być to zależne od różnych rzeczy... Myślę, że najważniejsza w takim wypadku jest szczera rozmowa pary:), bo takie domyślanie się może nawet często doprowadzić do tego, że uroimy sobie w głowie różne historie. Szukamy ciągle powodów, dla których tak się dzieje, ale chyba najwiarygodniejszą odpowiedź uzyskamy od naszego partnera/partnerki:)
4.
00:06 19-11-2011 ~beti
szkoda ze moj facet najpierw musi wlac w siebie promile pozniej odespac a pozniej mu sie chce a mi juz nie
5.
12:56 14-10-2011 espritl
sama jestem tego przykładem mój facet częściej nie ma ochoty niż ma chociaż ostatnio sie to poprawia to ma zmieniająe to nastrój jak już ma ochotę to działamy ale jak mu przejdzie to na dobre nawet czasem 2 tygodnie, a panowie nie wiem czy wiecie jaka potrafi być kobieta z syndromem niedopchnięcia?
wredna jedna odpowiedź wiem sama po sobie.
pozdrawiam tych co nie mają takich problemów:-)
6.
12:55 06-10-2011 Girl from the shell
A czy to przypadkiem nie kwestia hormonów?...
7.
08:20 06-10-2011 billyrubin
Nie ma jednej przyczyny dla, której mężczyzna (czy kobieta) nie ma ochoty na seks, więc tego rodzaju generalizacje (praca,stres,brak sportu itp.) są raczej bez celowe, bo wszystko jest uzależnione od osoby. Co więcej, coraz częściej tego rodzaju problemy są związane ze strefą emocjonalną, psychiką itp. nie fizyczną (wyczerpanie, brak sportu).
8.
23:29 14-07-2011 Hellen
Mówi się teraz tyle o nieodnajdywaniu się mężczyzn w dzisiejszym świecie. Kiedyś musiał zarabić i zapewnić byt i opiek rodzinie. Teraz te role przyjmują na siebie również kobiety. Pewnie brak seksu to przejaw frustracji z powyższego powodu.
9.
09:13 21-03-2011 espritl
Musiałam to zacytować bo taka jest prawda!
Coraz mniej facetów ma ochotę na seks, i z niewiadomych przyczyn a my kobiety to jeden wielki chodzący sory za określenie "syndrom niedopchnięcia"
zdarzają się coraz częstsze anomalia więc dlaczego by nie miały się rolę odwrócić , teraz to mężczyzn będzie głowa boleć wieczorami.
10.
23:20 19-03-2011 ~man
Faceci, którzy nie mają ochoty na seks to przeważnie Ci, którzy źle się odżywiają, nie uprawiają sportów. Ja od kiedy zacząłem się zdrowo odżywiać i chodzić na siłownię, mógłbym się kochać kilka razy dziennie.