Przejdź do strony:
» Dlaczego kobieta nie ma ochoty na seks...
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Seks
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~vampire d
192.168.*.*

10:55 29-01-2010
Jest taki fajny skecz, w którym komik parodiuje myślenie kobiety podczas stosunku: "Czy on mnie naprawdę kocha? Jutro muszę wstać rano do pracy... o Boże, w lodowce nie ma już soku pomarańczowego!" Kobiety zamartwiają się wszystkim, zamiast odprężyć, zatracić...
  zgłoś naruszenie regulaminu
~monisia
195.200.*.*

10:44 02-02-2010
ja zapytam odwrotnie:-) dlaczego meżczyźni nie mają ochoty na seks ( kobieta pyta :-) )

linki
reklamowe

19:50 05-02-2010
widać trafiłaś na nie odpowiedniego faceta...
każdy ma w jakimś stopni mniejsze lub większe potrzeby...
~monisia
195.200.*.*

12:52 11-03-2010
chm????? no tak, teraz to wiem ze moj partner ma mniejszy temperament ale wiem też ze wiele razy mu sie po prostu nie chce :-( SZKODA :-(((
~yasiek38
89.75.*.*

23:57 19-03-2010
"Bo największy jest ambaras aby dwoje chciało naraz" - jak mówi to powiedzenie trzeba wyjść naprzeciw

00:05 06-07-2010
~vampire d napisal(a): Jest taki fajny skecz, w którym komik parodiuje myślenie kobiety podczas stosunku: "Czy on mnie naprawdę kocha? Jutro muszę wstać rano do pracy... o Boże, w lodowce nie ma już soku pomarańczowego!" Kobiety zamartwiają się wszystkim, zamiast odprężyć, zatracić...

myślę, że to zależy głownie od mężczyzny czy kobieta potrafi się przy nim odprężyć i skupić na tej jednej rzeczy;)
~kitty
85.222.*.*

00:07 06-07-2010
kobiety w dzisiejszych czasach mają po prostu za dużo obowiązków na swoich barkach-z jednej strony praca,kariera,z drugiej strony dom,bo mało który facet wie do tej pory (i aż się dziwię),że sprzątanie,gotowanie,pranie itd. zajmuje mnóstwo czasu i cennej energii,a jeszcze jak dochodzą do tego wszystkiego dzieci-uuuu,nic już nie dodam...sama wiem po sobie,że przychodząc po 11-12 h pracy nie miałam ochoty na nic innego jak tylko na ciepłą,szybką kąpiel i na głęboki sen...

linki
reklamowe

~Xala
77.254.*.*

22:14 04-02-2011
Ułatwienie życia towarzyskiego dostępne bez płatnie www.ipon.pl = Darmowy transfer towarzyski bez limitu
~kasienka
91.94.*.*

16:13 05-02-2011
No właśnie za dużo mamy obowiązków a i panowie się nie przykładają też do tego żeby nam było dobrze :(
Coraz więcej panów też niema ochoty na seks przykra sprawa:(
~kasia12
91.94.*.*

08:45 06-02-2011
Coraz więcej facetów niema ochoty na seks a my kobiety mamy:) zobacz sobie na watek brak seksu a się przekonasz, że jednak jest kilku co nie mają ochoty
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
Dołącz do naszego grona