![]() | Ewa Golka-JastrząbPrawnik, nauczyciel akademicki w Politechnice Radomskiej i Uniwersytecie im. Jana Kochanowskiego w Kielcach, trener, specjalista z zakresu WI |
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

~vampire d 192.168.*.* |
Jest taki fajny skecz, w którym komik parodiuje myślenie kobiety podczas stosunku: "Czy on mnie naprawdę kocha? Jutro muszę wstać rano do pracy... o Boże, w lodowce nie ma już soku pomarańczowego!" Kobiety zamartwiają się wszystkim, zamiast odprężyć, zatracić... | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~monisia 195.200.*.* |
ja zapytam odwrotnie:-) dlaczego meżczyźni nie mają ochoty na seks ( kobieta pyta :-) ) | ||
linki reklamowe | |
widać trafiłaś na nie odpowiedniego faceta... każdy ma w jakimś stopni mniejsze lub większe potrzeby... | |||
~monisia 195.200.*.* |
chm????? no tak, teraz to wiem ze moj partner ma mniejszy temperament ale wiem też ze wiele razy mu sie po prostu nie chce :-( SZKODA :-((( | ||
~yasiek38 89.75.*.* |
"Bo największy jest ambaras aby dwoje chciało naraz" - jak mówi to powiedzenie trzeba wyjść naprzeciw | ||
myślę, że to zależy głownie od mężczyzny czy kobieta potrafi się przy nim odprężyć i skupić na tej jednej rzeczy;) | ||
~kitty 85.222.*.* |
kobiety w dzisiejszych czasach mają po prostu za dużo obowiązków na swoich barkach-z jednej strony praca,kariera,z drugiej strony dom,bo mało który facet wie do tej pory (i aż się dziwię),że sprzątanie,gotowanie,pranie itd. zajmuje mnóstwo czasu i cennej energii,a jeszcze jak dochodzą do tego wszystkiego dzieci-uuuu,nic już nie dodam...sama wiem po sobie,że przychodząc po 11-12 h pracy nie miałam ochoty na nic innego jak tylko na ciepłą,szybką kąpiel i na głęboki sen... | ||
linki reklamowe | |
~Xala 77.254.*.* |
Ułatwienie życia towarzyskiego dostępne bez płatnie www.ipon.pl = Darmowy transfer towarzyski bez limitu | ||
~kasienka 91.94.*.* |
No właśnie za dużo mamy obowiązków a i panowie się nie przykładają też do tego żeby nam było dobrze :( Coraz więcej panów też niema ochoty na seks przykra sprawa:( | ||
~kasia12 91.94.*.* |
Coraz więcej facetów niema ochoty na seks a my kobiety mamy:) zobacz sobie na watek brak seksu a się przekonasz, że jednak jest kilku co nie mają ochoty | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |