Przejdź do strony:
» depilacja woskiem
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Uroda
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

16:17 23-08-2011
Hej dziewczyny (i panowie, którzy ewentualnie depilują woskiem klatę czy coś takiego;), proszę o Waszą opinię o depilacji woskiem. Słyszałam bardzo, bardzo duży pozytyw i chciałabym się przerzucić z maszynki na wosk. Jakie macie wrażenia? Boli bardzo?
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~gość
83.9.*.*

01:03 27-08-2011
witam.tak boli,ale nie jest tragicznie ja osobiście polecam mam bardzo zarośniętą,ale wosk wystarcza na dużo więcej.
odpowiedz

linki
reklamowe

~gościnnie
87.101.*.*

13:07 29-08-2011
polecam depilację laserową, tylko ta usuwa włoski na zawsze! troszkę droga, troszkę boli, ale warto! Ja skorzystałam z metody light sheer- podobno najbardziej skuteczna.
odpowiedz
konto usunięte

11:49 14-10-2011
Wosk- bardzo ok, ja tak depiluje nogi już kilka lat, teraz bardzo rzadko bo włoski prawie zerowe, więc przerzuciłam się na depilator elektryczny :) ogólnie depilacja woskiem boli, ale w konkretnych miejscach, np. na części wewnetrznej łydki- bardzo i przy kostkach, reszta- prawie bezbolesna :)
odpowiedz

14:11 07-11-2011
Dzięki :) Czyli raczej wszyscy wolą laser z tego co widzę.. A na ile czasu mniej więcej starcza depilacja woskiem?
odpowiedz

14:33 07-11-2011
Freja napisal(a): Dzięki :) Czyli raczej wszyscy wolą laser z tego co widzę.. A na ile czasu mniej więcej starcza depilacja woskiem?

Moja znajoma chodzi na regularne "sesje" depilacji woskiem w salonie kosmetycznym i bardzo to sobie chwali. mówi, że na początku trochę bolało, ale po 2-3 razach skóra się przyzwyczaja i teraz nie wiąże się to dla niej z żadnym bólem. A dodam, że depiluje całe ciało poza głową :D
odpowiedz

13:41 08-11-2011
Gajaa napisal(a):
Moja znajoma chodzi na regularne "sesje" depilacji woskiem w salonie kosmetycznym i bardzo to sobie chwali. mówi, że na początku trochę bolało, ale po 2-3 razach skóra się przyzwyczaja i teraz nie wiąże się to dla niej z żadnym bólem. A dodam, że depiluje całe ciało poza głową :D

a co ile musi powtarzać depilację woskiem? co tydzień-dwa czy coś takiego? Wiesz może ile to kosztuje?
odpowiedz

linki
reklamowe

15:21 08-11-2011
Freja napisal(a):
Gajaa napisal(a):

a co ile musi powtarzać depilację woskiem? co tydzień-dwa czy coś takiego? Wiesz może ile to kosztuje?

Z tego co wiem chodzi co kilka tygodni, średnio raz na miesiąc do półtora. Koszt: około 100 zł z tego, co pamiętam [całe ciało], ale to pewnie zależy od salonu.
odpowiedz

08:39 09-11-2011
ok, dzięki :)
odpowiedz
~mag
192.168.*.*

07:34 12-12-2011
Ja osobiście zdecydowanie bardziej polecam depilację pastą cukrową. Jest nieco bardziej kosztowna, ale też mniej bolesna, skóra nie jest podrażniona, a włosy nie wrastają. Wosk był dla mnie zawsze nie do zniesienia!
odpowiedz
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona