Zadaj pytanie na forum
![]() | Klinika HairLabKlinika HairLab zajmuje się niechirurgicznym uzupełnianiem włosów, ich zagęszczaniem, przedłużaniem i wzmacnianiem. Więcej na www.hairlab.pl |
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~mysza 82.13.*.* |
witam wszystkich! chciałabym się dowiedzieć ile będą mnie wynosić koszty leczenia mojego dziecka w szpitalu insulina? dowiedzieliśmy się ostatnio że nasza córka musi przyjmować insulinę niestety w szpitalu i boimy się tych wszystkich kosztów bo jak wiadomo w naszym kraju nie ma nic za darmo :( jeżeli ktoś wie co nas czeka proszę o odpowiedź! z góry ślicznie dziękuję i pozdrawiam wszystkich! | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Leczenie dziecka w szpitalu, który ma podpisany kontrakt z NFZ powinno być bezpłatne. Zapłacisz tylko za dodatkowe świadczenia. Jeśli takie będą na pewno zostaniesz o tym poinformowana. Polecam artykuł: http://prawa-pacjenta.wieszjak.pl/pacjent-niepelnoletni/282426,Czy-rodzic-musi-zaplacic-za-leczenie-dziecka-.html | |||
linki reklamowe | |
~unexpected 79.190.*.* |
Radzę matce kazdego dziecka najpierw poszukac lekarza - który postanowi jak BEZ INSU:INY zmienić poziom cujru w organizmie dziecka. W 1994r. szwedzka firma uruchomiła w TARCHMONIE ( Polfa- Warszawa tarchomin) produkcję insuliny, Jest to tak wysoka wydajnośc tej produkcji,że można by wszystkich w Azji - NAPRAWDĘ chorych na cukrzyce- zaopatrzyc w ten lek z TARCHOMINA. Nie rozumiem etylo polskich lekarzy- ltórzy raptem wogóle bez żadnej profilaktyki, prób leczenia dietą, gimnastyką itp. metodami- BRZ SKRUPUŁÓW OD RAZU aplikują dzieciom , a zwłaszcza starcom INSULINĘ. KTO weżmie się za leczenie, a nie ZBYT tej nadprodukcji z Tarchomina/ Kto za to odpowie co dotychczas lekarze zrobili - czy maja profity z tego tytułu od farmaceutycznych zakładów? Zwykle stłuczenie kostki lub skecenie u nogi- to okład z altacetem lub sodą i gaza- a potrafią jakieś DURNE farmaceutyki zapicywać na recepty za ca. 50zł. KTO TO W KOŃCU UTNIE ten proceder!!! | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |