Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~lolalola3 46.113.*.* |
Jak sobie z tym poradzić, macie jakieś sposoby, bo ja jestem już bezradna. Tłumaczę, pokazuję, spokojnie i z uśmiechem, ale zawsze jest ryk.... | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Ale chodzi o to, że boi się dentysty, czy boi się nawet mycia zębów w domu? | ||
linki reklamowe | |
~lolalola3 31.174.*.* |
Boi się denstysty:( Mycie zębów nie jest problemem... | ||
~mania 109.243.*.* |
Ja też szukałam stomatologa, który nie przestraszy mi dziecka. Trochę to trwało, bo w wielu miejscach mimo bardzo sympatycznej obsługi kończyło się na niczym. Mieszkam w Krakowie, jeżeli chcesz, powiem Ci, gdzie chodzimy. | ||
Może próbuj małymi kroczkami? 1 wizyta - obejrzenie gabinetu. 2 - siedzenie na fotelu. 3 - jakieś delikatne oglądanie zębów przez dentystę. 4 - zabiegi, jeśli są konieczne. Czasochłonne, ale powinno pomóc. | ||
świetny pomysł Gaja - moim zdaniem coś takiego na 100% pomoże | |||
~lolalola3 188.33.*.* |
Ojej, masz rację, trochę potrwa, ale przecież warto, dla dzieciaczka:) jestem wstępnie umówiona na wizytę, właśnie taką "na posiedzenie na fotelu" . Zobaczymy | ||
linki reklamowe | |
~AgaiKamilek 46.112.*.* |
Faktem jest, że nie każdy lekarz nadaje się do pracy z dziećmi i nie ma w tym nic złego. Każdy jest inny, dlatego polecajmy takich lekarzy, aby inni łatwo mogli znaleźć. Ja polecam dra Piotra Matraszka z Zakopianki, ma ogromną cierpliwość i czułość w stosunku do małych pacjentów:)) | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |