Zadaj pytanie na forum
![]() | Justyna Marszałkowska-JakubikDietetyk medyczny, specjalista ds. zdrowia publicznego, właścicielka Centrum Dietetycznego ProLinea - www.e-prolinea.pl |
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

Najlepszym sposobem na przygotowanie do diety jest oczyszczenie organizmu. Naczytałam się, że diety czasem nie działają, ponieważ organizm najpierw należy oczyścić z toksyn, dlatego kolejny dzień piję po 2 filiżanki zielonej herbaty z algami morskimi Irving tea SPA sea detox. Po dwóch tygodniach przechodzę na regularną dietę. Powinna zadziałać. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Przede wszystkim - oczyszczamy organizm z toksyn. Mądrym pomysłem jest jednodniowa głodówka | ||
linki reklamowe | |
| ||
~gość 192.168.*.* |
Najważniejsze chyba to przygotować się psychicznie na trwałą zmianę w sposobie żywienia i myślenia o żywieniu, odchudzanie to nie tylko tymczasowa zmiana, ale trwała zmiana trybu życia... | ||
Podstawową rzeczą przy odchudzaniu jest przygotowanie psychiczne i fizyczne naszego organizmu. To pierwsze polega na przyzwyczajeniu się do nowych nawyków żywieniowych, a to fizyczne to oczywiście przede wszystkim oczyszczenie organizmu z toksyn i wybranie odpowiedniej dla siebie diety w tym celu możemy wybrać się do dietetyka. | |||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |