Przejdź do strony:
» Jak rozpoznać, że ktoś zażywa narkotyki
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Psychologia
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

21:19 28-12-2010
bardzo ciekawy artykuł. czy w aptece można dostać testy na narkotyki? co trzeba pobrać?
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

22:22 28-12-2010
w aptekach jest mnóstwo różnych testów, kto by pomyślał, że tyle można sobie samemu zbadać? Na narkotyki też.
odpowiedz

linki
reklamowe

~indywidualistka
77.115.*.*

20:57 09-01-2011
przez takie artykuły jak ten moja matka nie może uwierzyć że nie ćpam. Mieszczę się w większości kryterii, a nigdy nie brałam narkotyków. A z tą przynależnością do subkultury to też śmiech na sali. Narkotyki są najbardziej rozpowszechnione na osiedlach w dużych miastach. A tam o subkulturach mało kto słyszał. Najważniejsze objawy nie zostały wymienione i nie chodzi tu kolor szalika, czy rodzaj butów. KTO TO REDAGUJE!?
Pozdrawia studentka 3 roku pedagogiki..
odpowiedz
~LiLou
192.168.*.*

08:44 10-01-2011
Mam prawie wszystkie objawy, a ostatnio paliłam pół roku temu.
Tak na marginesie czy te objawy nie są uniwersalne? Masz depresję? Unikasz ludzi, możesz mieć zaburzenia jedzenia itd. Masz anoreksję? Brak apetytu, problemy ze snem i tak dalej.
odpowiedz
~Majka
87.207.*.*

03:48 19-02-2011
Witam , myślę,że powinnaś się zastanowić nad tym, dlaczego Twoja mama zaczerpnęła jakiejkolwiek informacji i opinii na ten temat, dlaczego!? Może były ku temu powody!? Jestem mamą (40 L) 20 letniego syna , mądry wrażliwy dojrzewający kawaler , poukładane w głowie!!!!???? Być może za bardzo , jak na obecne wirtualne czasy..... Hmmmmm rozstał się z dziewczyną,tzn Ona go zostawiła!!! Cios w samo serce , dramat. Jemu wali się świat, ja (matka) spoglądam z boku , serce mi pęka. Nie ograniczaliśmy synowi nigdy niczego , ponieważ nie było potrzeby, czegokolwiek zabraniać. In większa swoboda , tym mniejsze zainteresowanie wszelkimi pokusami, proszę Mi wierzyć. Co ważne , doskonały kontakt i bezgraniczne zaufanie.Spoko wodza, to nie jest LALUŚ!!! Mąż uważał ,że w tej sytuacji powinniśmy odpuścić i udzielić wszelkiej dyspensy , allle zastanawialiśmy się na co???? Przecież pełna swoboda od zawsze, a on z niczego w zasadzie nie korzystał , bo był domatorem ceniącym spokój!!!! Ale kiedy został zraniony, ze spokojnego domatora ,zmienił się w mega imprezowicza... Ojjjj , mój spokój został zburzony , mimo zaufania o którym wyżej wspomniałam , po kolejnej mojej nieprzespanej nocy . A mojego przykładnego syna, przeciwnie....... Fantastycznej udanej i upojnej, wpadłam w szał i poleciałam w nocy do apteki,po testy, bo wszystko mi się wydawało... WSZYSTKO!!!!!! PROSZĘ MI WIERZYĆ , jakie było moje zdziwienie, zażenowanie i wstyd ,że zwątpiłam w człowieka, który nareszcie skorzystał ze wszystkiego na co mu pozwalaliśmy od lat.My głupcy....... teraz zwątpiliśmy..... Zabrakło mi słów ,przeprosiliśmy, ale on to zrozumiał i proszę mi wierzyć ,że Pani mama może myśleć podobnie. Dziś jestem bogatsza o kolejną wiedzę, szczęśliwa z dala od podejrzeń . A mój syn posmakował przez chwile weekendowego szaleństwa, obecnie czuje się nasycony.... A ja jestem jak zawsze czujna, ale szczęśliwa.... Pozdrawiam serdecznie Maja
odpowiedz
~dominik
77.253.*.*

13:36 08-07-2011
Osoby pod wpływem marihuany a nie uzależnione od marihuany !!!
A tak na prawde trudno sie uzależnić od marihuany
odpowiedz
~gość
46.112.*.*

09:39 30-09-2011
NARKO!!! _______________________________________//
odpowiedz

linki
reklamowe

09:35 18-10-2011
od wszystkiego się można uzależnić ;)
odpowiedz

09:32 10-11-2011
Każdy przypadek należy traktować indywidualnie. Śmieszy mnie zresztą, gdy ludzie posiłkują się takimi artykułami, bo większość nie mających kontaktu z narkotykami osób nie odróżni depresantów od alkoholu, efedryna może być dla nich heroiną itp. Tak naprawdę objawy są dość uniwersalne dla wszystkich używek, podobnie jak symptomy. 14-latek, który pali fajki w szkolnej toalecie zachowuje się bardzo podobnie. Zamiast testów polecam szczerą rozmowę.
odpowiedz
~wituś
89.230.*.*

13:18 07-02-2012
Co za tępa osoba napisała że marihuana uzależnia. Ale robicie ludziom wode z mózgów. A najgorsze jest to że ludzie w to wierzą.
odpowiedz
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
Dołącz do naszego grona