Zadaj pytanie na forum
![]() | Ewa Golka-JastrząbPrawnik, nauczyciel akademicki w Politechnice Radomskiej i Uniwersytecie im. Jana Kochanowskiego w Kielcach, trener, specjalista z zakresu WI |
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

~Falka 83.31.*.* |
A czy sok z kiszonej kapusty pomaga, czy to jakiś zabobon? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 78.30.*.* |
i sok z kiszonych ogórków i sok z kiszonej kapusty pomagają na kaca - sprawdzone | ||
linki reklamowe | |
~gość 78.30.*.* |
i sok z kiszonych ogórków i sok z kiszonej kapusty pomagają na kaca - sprawdzone | ||
~ekhm 178.235.*.* |
A mnie nigdy głowa nie bolała po piciu. Co najwyżęj kreciło mi się w głowie na drugi dzień z rana i nie miałem siły chodzić, osłabienie. Łapałem tylko drzemki całe przedpołudnie i piłem wodę albo mleko. | ||
Mleko na kaca? Ble. Mnie czasem boli po piciu i jestem senny. | |||
~cleanka 93.82.*.* |
Sok z kiszonej kapusty jak najbardziej pomaga,ale rownie dobrze mozna wypic zsiadle mleko,oczywiscie swieze.Jesli chcesz sie napic wody,to tylko niegazowanej,po gazowanej czlowiek czuje sie jeszcze gorzej,tak jakby wypil kieliszek wodki.Po prosto woda gazowana pobudza wczesniej wypity alkohol. | ||
~SAYA 95.48.*.* |
Ja uwielbiam imprezki i za każdym jazem walczę ze świadomością bólu głowy nie do wytrzymania. Już dwa drinki mają efekt młota. Rano muszę wziąć trzy tabletki saridon i 2 tabletki 2KC. Dzisiaj mam taki ból że szok. Muszę zrezygnować z zabawy lub mi ktoś pomoże. | ||
linki reklamowe | |
~Trans 77.253.*.* |
A mnie po moim winie głowa nie boli.Wszystkiemu winne są siarczany dodawane do wina. | ||
~leszek 89.79.*.* |
co robić.głowe mi rozwala? | ||
~gość 46.171.*.* |
glowa mie boli gozej jak hu.na kacu co robic | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |