Przejdź do strony:
» Orgazm doskonały
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Seks
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

13:21 09-12-2010
Wiecie co ja myślę po przeczytaniu tego artykułu - ano myślę, ze to doskonały pomysł z takim urządzeniem. Wydaje mi się, że zaoszczędzi to wielu osobom frustracji i nerwów wynikających z zaburzań orgazmu u kobiet. A poza tym, podoba mi się fragment o tym, że mężczyźni nie maja już wyłączności na orgazm.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

21:04 09-12-2010
podobno cwiczenie miesni kegla poteguje doznania seksualne. czy ktos z Was probował?
odpowiedz

linki
reklamowe

22:24 09-12-2010
próbowałam i działa a jeszcze lepiej na mężczyznę w momencie szczytowania kiedy kobieta napina mięśnie i je rozluźnia.
odpowiedz

01:31 10-12-2010
Ano nie mają mężczyźni wyłączności na orgazmy. I warto, żeby kobiety o tym pamiętały i dbały też o swoją rozkosz i przyjemność zamiast tylko partnerów swoich zadowalać.
Ćwiczenia mięśni kegla faktycznie zwiększają przyjemność ale mnie to nigdy do orgazmu nie doprowadziło. Ciekawi mnie ten LadyLaser. Wie ktoś w jaki dokładnie sposób to działa? Bo jeśli faktycznie ma pomóc w osiąganiu orgazmu to może się to okazać jakimś przełomem wręcz.
odpowiedz

22:00 10-12-2010
a gdzie to można kupić?
odpowiedz

20:09 11-12-2010
czy uwazacie ze wiele kobiet ma problem z osiagnieciem orgazmu? mi sie wydaje ze tak. wiele kolezanek przyznalo mi sie, ze nigdy go nie mialo. jak myslicie czym to jest spowodowane?
odpowiedz

22:10 12-12-2010
gumisie77 napisal(a): czy uwazacie ze wiele kobiet ma problem z osiagnieciem orgazmu? mi sie wydaje ze tak. wiele kolezanek przyznalo mi sie, ze nigdy go nie mialo. jak myslicie czym to jest spowodowane?

wg mnie koncentracją na jego osiągnięciu właśnie.
nie sądzicie, że to własnie wrzuca nas w pęd za orgazmem przez co trudno osiągnąć satysfakcję z seksu?
odpowiedz

linki
reklamowe

22:53 12-12-2010
Kobiety nie mają orgazmu bo nie mówią co je podnica , co pratner powienien robić podczas penetracji .
Zacznijmy mówić o swoich potrzebach podczas kochania się a napewno będzie orgazm.
odpowiedz

13:15 28-03-2011
lenistwem facetów jest spowodowane.Ja po kilku związkach partnerskich mogę śmiało stwierdzić,że tylko mój mąż jest w stanie mnie zaspokoić i poświęca temu dużo czasu.Nie myśli tylko o sobie jak robi to większość mężczyzn:)
odpowiedz

14:46 30-03-2011
zaskoczona jestem tym brakiem orgazmów u kobiet... jakos trudno mi uwierzyć, ze tak wiele z nas nie ma tej satysfakcji :( bo niby dlaczego nie "walczą" o swoją przyjemność? Ja go osiągam w 98% zblizeń... i jesli nawet zdarzy się, że partner jest szybszy, to i tak wie co dalej robić, aby i mi było dobrze
odpowiedz
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Encyklopedia zdrowiaZdiagnozuj się
Wymienniki WęglowodanoweCo zwiastuje ból głowy?
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawmfilipinka
Dołącz do naszego grona