Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

czy Wy albo ktoś z Waszych znajomych miał przejścia z aborcją? jakiego typu? czy był to dla Was koszmar czy coś całkiem normalnego? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
no wlasnie aborcja i morderstwo. dlaczego ludzie nazywaja to przywracaniem okresu?? czy wtedy nie podlega to pod paragraf??? zawsze zastanawia mnie dlaczego osoby oferujace takie usługi nie siedza za kratkami, skoro w Polsce jest to zabronione? | ||
linki reklamowe | |
Co innego przywracanie okresu, a co innego przerywanie ciąży! Szok. Ja miałam problemy jako nastolatka - moje cykle trwały ponad 60 dni, a nawet dłużej. Czekałam i czekałam na okres i wtedy rzeczywiście miałam przywracanie okresu, ale na pewno nie byłam w ciąży!! To były jakieś zaburzenia hormonalne. | ||
no co Ty czikulinka... przywracanie okresu to potocznie aborcja w naszym kochanym kraju. mojej siostry kumpela przerwała ciążę w liceum. teraz ma 32 lata i ciągle do tego wraca myślami. zwłaszcza, ze do tej pory nie wyszla za mąż i nie ma dzici. ciagle czuje sie winna | ||
moja znajoma brała tabletki wczesnoporonne (jakos w 2. tygodniu ciazy). Twierdziła, że to nie jest aborcja. Tez tak myslicie? | ||
jak wczesnoporonne to aborcja!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
każda interwencja w ciąże, która kończy się jej przerwaniem to aborcja... ale co z tego? Co innego usunięcie kilkunasto komórkowej zygoty, co innego rozwijającego się zarodka. Tak czy siak na tym etapie trudno mówić o morderswie człowieka, bo w niczy mto go nie przypomina - taki zarodek niczym morfologicznie nie różni się od zarodka ryby! | ||
linki reklamowe | |
~gość 188.137.*.* |
Witam, jestem po zabiegu do którego użyłam zestawu z WOMEN ON WEB. Wszystko poszło ok a w razie pytań moge odpowiedzieć na maila. Zakupiłam dwa zestawy ale jeden mi wystarczył w zupełnosci a drugi mogę odsprzedać. Można pisać na katarzynaa901@interia.pl | ||
~gość 192.168.*.* |
To jest kompletnie mylące sformułowanie - przywracanie okresu - kojarzy mi się tylko i wyłącznie z problemami z zanikiem miesiączkowania. Nazywajmy rzeczy po imieniu!!!!!!!!! | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |