Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

~Aniutek 192.168.*.* |
e tam, ja miałam bardzo dziwne objawy, związane z oddychaniem i nikt nie wiedział co to, a się okazało, że to od niedoczynności. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Chyba żadnych objawów od tarczycy nie należy lekceważyć:) | ||
linki reklamowe | |
a to prawda, ze z powodu zlego poziomu hormonow tarczycy mozna nawet dostac depresji? | ||
~anicet 94.251.*.* |
nie moge dostac się do specjalisty od tarczycy,mam niedoczynność i mam objawy...senność,zmęczenie,nerwowośćitd.... | ||
Dzień dobry! Przy niedoczynności tarczycy dość często objawem jest depresja czy obniżony nastrój. Niestety objawy zaburzeń hormonalnych tarczycy mogą byc niespecyficzne, a senność czy zmęczenie mogą byc poprostu objawem przepracowania. a ile czasu borykał się Pan z bólami głowy zanim rozpoznano niedoczynność tarczycy? | ||
Monia - oj może, moja ex tak się długo bujała z depresją, nawet Zotral swego czasu łykała, aż do dermatologa poszła z powodu suchej skóry i o dziwo! on jej zlecił badania tarczycy | ||
~julita29 83.31.*.* |
przeczytałam uważnie te wszystkie artykóły i mam wrażenie ,że mam podobne objawy .Od paru miesiecy wstaję rono i jestem strasznie przepocona ,mam silne bóle głowy (są one tak bolesne ,że nie bardzo wiem jak sobie z nimi radzić, zwykłe proszki nie pomagają ),nie moge zasnąć (męczę się mniej więcej gdzieś do 2, 3, nad ranem ).Niedawno wróciłam do pracy i nie mogę normalnie funkcjonować bo to wszysko jest zbyt męczące a potem dochodzę do siebie przez dwa kolejne dni.mimo ograniczenia posiłków nadal tyję lub waga moja stoi w miejscu ale czuję sie bardzo ciężka .Zwykłe czynności sprawiają mi ogromną trudność .Gdy noszę na szyji łańcuszek lub golf mam wrażenie ,że zaraż się uduszę.Brakuje mi powietrza. | ||
linki reklamowe | |
~Ola 46.115.*.* |
A ja dzis zaobserwowałam bóle w miejscu, gdzie znajduje sie tarczyca. Ból jest wyczuwalny, gdy się tam dotknę.I tak jakby wole mi sie powiększyło.Dodam, że w ostatnich latach utyłam sporo a wcale sie jakos dziko nie objadam.Lekka depra tez mi towarzyszy a ręce i stopy mam zimne chyba od urodzenia.Cisnienie niskie jak zawsze 100/70. Kiedys jakas lekarka zasugerowała mi przebadanie tarczycy ale ja to zbagatelizowałam.Czy ktos wie, jakie badanie krwi powinnam wykonać? | ||
Zgłoś się do lekarza pierwszego kontaktu i poproś o skierowanie na badanie poziomu TSH. Pozdrawiam | ||
~Natalia 46.205.*.* |
Ja wybieram sie jutro do lekarza.ostatnio zauważyłam zmiany w moim samopoczuciu itp. Najgorsze jest to, ze ciagle jest mi zimno, i to nie tak zwyczajnie, ja poprosi siedząc w domu ogrzanym-marzne.. Dłonie mam ciagle zimne. Nie wspomnę o tym, ze ciagle chce mi sie spać..kawa i ruch wcale nie pomagają.. Co niestety jest powodem tego, ze moje dobre samopoczucie drastycznie sie zmieniło.. Czuje ze jestem jakaś "zatruta".. Przeczytałam właśnie ze może to być niedoczynnosc tarczycy.. Tym bardziej, ze ostatnio wykryto ja u mojej siostry.. Pozdrawiam. | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |