Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

A czego lepiej nie jeść? Są takie produkty? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
pewnie słodyczy. bo potem staniesz na wagę i stres coraz większy;) | |||
linki reklamowe | |
Dzien dobry! Bardzo ważne jest, żeby stresu nie zajadać. Lepiej wyjść na spacer, do kina lub wybrać inne ulubione zajęcia. Jedzenie i stres może tylko wyuczyć nieprawidłowe nawyki żywieniowe. A czy ktoś z Was w czasie stresu ma tak ściśnięty żoładek , że potrafi długo nie jesc? | ||
kiedy dopada cie stres trzeba po pierwsze uspokoic oddech w mysl zasady im mniej oddycham, tym bardziej się uspokajam! polecam! | ||
Podobno niewskazane są cukry proste, bo pobudzają. Czy to prawda?? | ||
~Hanka 192.168.*.* |
O, ja tak mam! Jak się martwię, to nic nie jem, brzuch mnie od tego boli, ale żołądek mi się zaciska... | ||
tez uwazam ze nie ejst dobrze zajadac stres, prowadzi to do tycia niepotrzebnego. a z czasem moze się zrobic tak ze nie uda nam się uspokoić jeśli czegoś nie zjemy. to niezdrowe... | ||
linki reklamowe | |
~gość 192.168.*.* |
Myślę, że nie powinno się jeść, gdy jest się zestresowanym. Regulowanie uczuć i łagodzenie stresu poprzez jedzenie nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem. Stres nie zniknie, a pojawić się mogą inne schorzenia, w tym nadwaga lub otyłość. | ||
~Ewka 95.41.*.* |
Dla osób zestresowanych polecam suplementację. Stosuję teraz przepyszny, naturalny tonik Floradix Saludynam w którym jest wapń, magnez, cynk i witamina D. Firma Salus producent tego toniku promuje zdrowy sposób życia,wszsytkie ich produkty pochodzą z naturalnych upraw. | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |