Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

~gość 77.236.*.* |
bardzo pięknie to opisane ale proszę powiedzieć co robić żeby pomóc alkoholikowi który sam nie chce się na to zgodzić. jak sprawić żeby przyznał się przed sobą że jest alkoholikiem. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~maja 192.168.*.* |
człowiek sam jest bezsilny - trzeba się wybrać do lekarza | ||
linki reklamowe | |
~gość 89.79.*.* |
coś w tym jest, ale ja spróbuje bez udziału lekarzy, nie ufam im. Obawiam się, że podejdą do problemu jak do przeziębienia. | ||
Widzę, ze forum to nie ma zbyt wielkiego zainteresowania. A problem jest bardzo poważny Uzależnienie od alkoholu jest totalną porażką życiową dla alkoholika. Jest to równia pochyła, zktórej można spadać tylko na dół.Artykuł dokładnie przedstawia fazy uzależnienia od alkoholu. Jest pytanie, czy można poradzić sobie z tym problemem samemu? Czy wystarczy zdrowy rozsądek i strach przed dnem do którego zbliża się człowiek, który zaczyna coraz mniej kontrolować swoje poczynania w piciu alkoholu? a może silna wola i samozaparcie,podparte świadomością nie odpartej klęski życiowej?Może ktoś ma receptę na to żeby przestać pić i nie poddawać się żadnym terapią. | |||
~tęcza beskidu 79.185.*.* |
www.tęczabeskidu.pl Wszystkich zainteresowanych proszę o pytania.Na pewno odpowiem. | ||
~techbud 89.231.*.* |
chyba juz jestem na dobrej drodze aby zostać pijaczyną i w przyszłosci wylądować u brata Alberta Obowiązkowo musze nad sobą popracować a Autorowi dzieki za super artykuł, który zmusił mnie do odrobiny myślenia. | ||
~ja 95.48.*.* |
mój chłopak, a właściwie były chłopak ma niespełna 26 lat, w przeciągu ostatnich 12 miesięcy alkohol stał się tak wżny że zniszczył naszą miłość, jeżeli ktoś myśli że sam będzie potrafił to kontrolować-myli się!! po wielu upokorzeniach, jakie przeszłam, mogę to stwierdzić z całą pewnością | ||
linki reklamowe | |
~Bitka 79.162.*.* |
Alkochol to poważny problem a najgorsze jest to że kiedy chcesz pomóc ukochanej osobie gdy zdajesz sobie sprawę że się pogrąża pomalutku ale coraz skuteczniej,to Ona odbiera tą pomoc jako coś odwrotnego tzn.twierdzi że to właśnie ty robisz z niego alkocholika bo przecież picie piwa jeszcze nikomu nie zaszkodziło. | ||
~gość 77.112.*.* |
ajak postępować z alkoholikiem który twierdzi że nim nie jest i nie chce słyszeć o jakimkolwiek leczeniu najlepiej to chyba odejść od niego ale jak nie ma gdzie... | ||
~gość 77.112.*.* |
ajak postępować z alkoholikiem który twierdzi że nim nie jest i nie chce słyszeć o jakimkolwiek leczeniu najlepiej to chyba odejść od niego ale jak nie ma gdzie... | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |